Over Ons

Dé online technische groothandel
Borenco is dé online technische groothandel met een zeer ruim assortiment voor de professionele B2B-markt. Met onze 14 webshops en magazijn in Zevenaar bedienen we heel Nederland en Belgie.

De klanten van Borenco
Wij leveren aan de professionele gebruiker. Dit zijn voornamelijk constructiebedrijven, installatiebedrijven, timmermansbedrijven, productiebedrijven, vloerleggers etc. Maar ook de professionele gebruikende consument is van harte welkom!

Waarom Borenco?
Onze klanten bestellen bij ons omdat wij vaak voordeliger zijn dan andere webshops of fysieke technische groothandels. Daarnaast is ons assortiment zo ruim (circa 60.000 producten waarvan het merendeel op voorraad) dat wij vaak snel producten kunnen leveren die bijna nergens verkrijgbaar zijn.

Vakmanschap is troef
Als u bij ons bestelt of wilt bestellen, dan ervaart u ons vakmanschap. We kennen al onze producten door en door en adviseren u graag. Heeft u een vraag of kunt u iets niet vinden? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

Erik van den Bor
Erik is de drijvende kracht achter Borenco en de overige 13 online webshops. Samen met zijn team zorgt hij ervoor dat u snel geleverd krijgt tegen een aantrekkelijke prijs. Ons magazijn is gevestigd in Zevenaar, mocht u uw spullen direct op komen halen.

  • Bovenfrezenshop
  • Klimshop
  • Borencotools
  • Borentappenschuren
  • Borenco
Copyright © 2012 –19 Borenco, online technische groothandel
Bekijk Mobiel / Standard